Operettekonsert

Å finne make

08. aug. 2021 KL. 14:00 - 15:00

Gjennom tysk, østerriksk og ungarsk operette fra tidlig 1900-tall, får vi treffe mange ulike kvinner som har hver sin taktikk og tanker om hvordan de skal fange sin utkårede. På besøk hos den driftige Tutta Løwh som driver sitt eget datingbyrå, blir det mange komiske øyeblikk og velmente råd. Komponister som presenteres er bl.a. Kalman, Dostal, Stolz, Raymond, Strauss, Zeller og von Suppe.

I forestillingen treffer vi Astrid Kallenbach-Gustavson med sine hyppige kostymeskift. Hun er sopran oppvokst på scenen i Operahuset i Leipzig, med videreutdanning hos prof. Elizabeth Norberg-Schulz. Sammen med mezzosopran og pianist Åshild Spikkeland, (Osadchuk, Moskva, Matthew Mark Marriott, Norberg-Schulz) har de jobbet i turneer i Rogaland Fylkeskommune, med juleforestillingen Favoritter fra Hjemlandet, Oratorie-gudstjenester og ulike produksjoner i Den Kulturelle Spaserstokken.

Operette-forestillingen ble spilt til stående applaus og gapskratt på Sandnes Kulturhus’ opera-cafe i november 2020, og i Den Kulturelle Spaserstokken, Gjesdal Kommune i oktober.

Billett: 250/200 med Aftenbladfordel. Billetten gir adgang til Holmeegenes museum (ord. 100 kr).

Billett: https://holmeegenes.ticketco.e...